Help de gemeente problemen in kaart te brengen Lees online
Nieuwsbrief MAAK.Kogerveldwijk
 
6 oktober 2017
Loopt u mee met de buurtschouw op 10 oktober?
Help de gemeente problemen in kaart te brengen
Op 10 oktober maken we een wandeling door de buurt om te kijken wat er speelt en wat anders moet. Denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk, kapotte stoepen of wrakken die parkeerplaatsen bezet houden. Medewerkers van de afdeling Straattoezicht en van de afdeling Wijkbeheer en onderhoud gaan mee. Ook de brandweer is erbij.

Loopt u mee? Dan noteren we alle punten die u - als kenner van de buurt - onderweg aanwijst. En, waar mogelijk, doen we er meteen iets aan. De route start om 17:00 uur bij het Wijksteunpunt van de gemeente Zaanstad aan de Slachthuisstraat 63. Aanmelden kan via integraal gebiedsbeheerder Nienke Glorie, via het telefoonnummer 14075 of per e-mail.
Actiedag 12 oktober op het Zilverschoonplein
vragen over uw wijk? kom langs!
Op 12 oktober 2017 zijn onze collega's van de afdeling Straattoezicht en de afdeling Wijkbeheer en onderhoud de gehele ochtend in de wijk om de werkzaamheden uit te voeren die uit de buurtschouw zijn voortgekomen. Ook kunt u ons van 9:00 tot 13:30 uur vinden op het Zilverschoonplein. U kunt bij ons terecht met vragen over uw wijk of de stad. U bent van harte welkom!
Facebook-groep Kogerveldwijk
contact met wijkgenoten? kom in de facebookgroep
We willen graag met u van gedachten wisselen over de toekomst van de Kogerveldwijk. Wij zijn daarom gestart met een besloten Facebook-groep. Wordt u ook lid en denkt u met ons mee?
Meer weten
 
 
Sloop de Witte Olifant
Update van de Witte Olifant
Zeventien nieuwe woningen komen er aan de Zaan, in de Kogerveldwijk. Op de plek van voormalige koek- en beschuitfabriek van Hille en later Mooij Verf aan de Oostzijde. Het pand is beter bekend als ‘De Witte Olifant’, een bijnaam naar de afbeelding van een olifant op het fabriekspand van Hille. De Orkaan maakte een herkenbaar filmpje van de sloop van het pand.
Bekijk het filmpje van de Orkaan
Zaanstad