Nieuwsbrief Kogerveldwijk Lees online

Nieuwsbrief MAAK.Kogerveldwijk

Hoe ziet uw buurt eruit in 2040?
6 juni 2019
 
 
Raadsbesluit Perspectief Kogerveld
 Mijlpaal behaald
Het perspectief Kogerveldwijk is dinsdagavond 28 mei 2019 door de gemeenteraad vastgesteld. In dit document staan de kaders beschreven voor toekomstige ontwikkelingen in het gebied. De komende periode wordt de ontwikkelstrategie voor het gebied verder uitgewerkt. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de eerste plannen, zoals het Oostzijderpark en de herontwikkeling van het vervuilde terrein van Kan Palen.
Meer weten
 
 
Prullenbakkenkunst in de Hofwijk
kinderen strijden tegen afval
Kom kijken op 20 juni! Dan trekken de kinderen uit de Hofwijk samen ten strijde tegen zwerfafval. De afvalbakken in de Hofwijk krijgen een sticker met daarop een tekening van de buurtkinderen. Op donderdag 20 juni vindt de feestelijke onthulling plaats vanaf 16.15 uur bij het buurtbureau, Hof van Holland 63. Kids zijn al welkom vanaf 15.45 uur voor een VIP-workshop!
Meer weten
 
 
Een interview met:
Gerrie Ruijsink
nieuwe programmamanager MAAK.Midden
Gerrie Ruijsink is als programmamanager MAAK.Midden verantwoordelijk voor het organiseren van de projecten in Zaanstad Midden, het gebied aan weerszijden van de Zaan, tussen de Vincent van Goghweg en de Engewormer. Waar werkt zij aan en wat ziet zij voor kansen in het gebied? Wat maakt MAAK.Zaanstad voor haar de moeite waard? Nieuwsgierig? Lees het hele interview op MAAK.Zaanstad.nl.
Meer weten
 
 
Benieuwd naar de plannen voor Oostzijderveld?
inloopbijeenkomst 25 juni
Op 25 juni 2019 tussen 17:00 en 20:00 bent u van harte welkom in de brandweerkazerne aan het Prins Bernhardplein 112. Tijdens deze inloopbijeenkomst kunt een blik werpen op het voorlopig ontwerp. Ook kunt u vragen stellen aan de makers van het plan en over het bestemmingsplan dat in voorbereiding is. We hopen u te zien!
Meer weten
 
 
Feestelijke opening Zilverschoonplein
zaterdag 29 juni
De werkzaamheden zijn bijna klaar! Zaterdag 29 juni van 15:00 tot 17:00 gaan we het Zilverschoonplein officieel heropenen en de fontein feestelijk in gebruik nemen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, muziek en andere leuke festiviteiten. U bent van harte uitgenodigd om de heropening te komen vieren!
Meer weten
 
 
Over MAAK.Zaanstad
Deze nieuwsbrief voor de Kogerveldwijk komt voort uit het programma MAAK.Zaanstad. Dat heeft tot doel om samen met inwoners, organisaties, sportverenigingen en bedrijven te zorgen dat Zaanstad ook op de lange termijn een stad is waar mensen zich thuis voelen en met plezier wonen, werken en leren. Op de hoogte blijven? Of zelf informatie over jouw plannen voor de wijk delen? Er is ook een Facebook-groep voor de Kogerveldwijk.
Ga naar MAAK.Zaanstad
Zaanstad