Nieuwsbrief Kogerveldwijk Lees online
Nieuwsbrief MAAK.Kogerveldwijk
Hoe ziet uw buurt eruit in 2040?
22 mei 2020
 
 
Praat mee over het stationsgebied
aanmelden kan tot en met donderdag 28 mei
Het gebied rondom station Kogerveld willen we veranderen in een goed bereikbare en prettige plek om te wonen, te werken en te reizen. Hoe? Daarover willen we in gesprek met inwoners. Woont u in de Kogerveldbuurt, Boerejonkerbuurt of Hofwijk? En wilt u mee denken en meepraten over de toekomst van het stationsgebied van Kogerveld? Meldt u zich dan aan voor de digitale praatgroep. De sessies worden online gehouden. Meer informatie en hoe u zich kan aanmelden leest u via onderstaande link.
Meer weten
 
 
Aanpassen oversteek Aldi en de Lidl
aanbrengen voetpad, vluchtheuvels en meer...
De oversteek bij de Aldi en de Lidl wordt als onveilig ervaren door de inwoners. Daar gaat nu verandering in komen. Half juni starten de werkzaamheden waarbij er voor een veiligere oversteek en ook de inrit van de Aldi en de Lidl wordt aangepakt. De werkzaamheden zullen ongeveer twee weken in beslag nemen.
Meer weten
 
 
Groen in de Hofwijk aangepakt
wensen van  de buurt meegenomen
Niet alleen plantenbakken zijn geplaatst, maar ook vijf wadi’s zijn aangelegd in de Hofwijk. En nog veel meer. Het afgelopen jaar is er door bewoners en gemeente Zaanstad samengewerkt aan meer geur, kleur en beleving in de wijk. En dat is goed gelukt. Lees er meer over via onderstaande link. 
Meer weten
 
 
Speeltuinen compleet vernieuwd
hof van zaenden en hof van holland
De speeltuin bij het Hof van Holland en de speeltuin bij Hof van Zaenden zijn onlangs compleet vernieuwd. De gemeente kreeg hierbij hulp van kinderen en hun ouders, om zo samen tot de tofste speelplekken te komen. Daarbij is er op gelet dat de speeltuinen voor alle kinderen wat te bieden heeft en lekker kunnen samen spelen.
Meer weten
 
 
Over MAAK.Zaanstad
Deze nieuwsbrief voor de Kogerveldwijk komt voort uit het programma MAAK.Zaanstad. Dat heeft tot doel om samen met inwoners, organisaties, sportverenigingen en bedrijven te zorgen dat Zaanstad ook op de lange termijn een stad is waar mensen zich thuis voelen en met plezier wonen, werken en leren. Op de hoogte blijven? Of zelf informatie over jouw plannen voor de wijk delen? Er is ook een Facebook-groep voor de Kogerveldwijk.
Ga naar MAAK.Zaanstad
Zaanstad