Lees het laatste nieuws over de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Onderwerp:  vaststellen bestemmingsplannen, bomenkap en nieuwe omgevingsmanager
Lees online.
Nieuwsbrief
21 december 2021
 
Bestemmingsplannen vastgesteld
 
Om de doorstroming op de Thorbeckeweg te verbeteren, zijn maatregelen nodig. Voor enkele maatregelen moeten delen van deze weg een andere bestemming krijgen. De gemeenten Oostzaan en Zaanstad hebben voor die delen een apart bestemmingsplan gemaakt. Na een periode van inspraak heeft de Zaanse gemeenteraad op donderdag 25 november 2021 het bestemmingsplan van Zaanstad vastgesteld. De gemeenteraad van Oostzaan deed dat op maandag 29 november 2021. Daarmee zijn beide bestemmingsplannen vastgesteld en kunnen we de uitvoering van de maatregelen gaan voorbereiden
Meer weten
 
 
Nieuwe omgevingsmanager
 
Sinds kort heeft het project Thorbeckeweg een nieuwe omgevingsmanager: Ramon Kuipers. Ramon vindt het belangrijk om in goed contact te staan met alle partijen in de omgeving, van bewoners tot ondernemers. Want voordat de weggebruikers straks voordeel hebben van de maatregelen, kan de impact voor de omgeving tijdens de uitvoering van de plannen best groot zijn. Via onderstaande link stelt Ramon zich aan u voor.
Lees meer
 
 
Bomen kappen en compenseren
 
Begin 2022 starten we met een aantal voorbereidende werkzaamheden, zoals het verleggen van kabels en leidingen en het bouwrijp maken van de nieuwe plek van het Shell tankstation. Om dit te kunnen doen, moeten we volgend jaar bomen kappen. De kapvergunning is inmiddels ingediend. We stelden omgevingsmanager Ramon Kuipers enkele vragen over het groen en het kappen van de bomen rond de Thorbeckeweg. Nieuwsgierig? Lees het hele interview met Ramon via onderstaande link.
Lees meer
 
U ontvangt deze nieuwsbrief Thorbeckeweg omdat u eerder heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen omtrent de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg. Indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich hiervoor afmelden via onderstaande link.