Lees het laatste nieuws over de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Onderwerp:  vaststellen bestemmingsplannen, bomenkap en nieuwe omgevingsmanager
Lees online.
Nieuwsbrief
17 februari 2022
 
De voorbereidende werkzaamheden kunnen van start
geen bezwaren kapvergunning en bestemmingsplannen onherroepelijk
De eerste voorbereidende werkzaamheden voor de aanpak van de verkeersdrukte op de Thorbeckeweg starten binnenkort. Het gaat daarbij voornamelijk om het verleggen van kabels en leidingen en het bouwrijp maken van de nieuwe plek van het Shell-tankstation. Daarvoor moeten we bomen kappen. Omdat er geen bezwaren zijn ingediend, hebben we de kapvergunning verleend. Op de bestemmingsplannen ontvingen wij ook geen bezwaren. Deze zijn onherroepelijk verklaard.
Meer lezen
 
 
Nieuwe projectmanager
Adrie van Hoekelen
Veel ervaring met complexe projecten
Vanaf 1 februari 2022 is Adrie van Hoekelen de nieuwe projectmanager van het projectteam. Adrie heeft ruime ervaring met vergelijkbare projecten. Die ervaring komt ons (de partners, ondernemers en inwoners) goed van pas bij de complexe opgave waar het projectteam voor staat. Adrie gaat de komende jaren ervoor zorgen dat hij samen met het team en de projectpartners dit mooie project realiseert. Het eerste aanspreekpunt voor bewoners en ondernemers blijft omgevingsmanager Ramon Kuipers.
 
 
Verleggen waterleiding bij kruising Noorder IJ-Zeedijk / Sluispolderweg
werkzaamheden tussen 28 februari en 22 april
Om ruimte te maken voor de maatregelen op de kruising Noorder IJ-Zeedijk/Sluispolderweg moet een waterleiding omgelegd worden. Van Baarsen Buisleidingen voert dit tussen 28 februari en 22 april uit voor PWN. De werkzaamheden vinden overdag en doordeweeks plaats. Daarnaast worden in twee weekenden de wegkruisingen door de Noorder IJ- en Zeedijk met de Sluispolderweg gemaakt. We weten nu nog niet wanneer dat is. De overlast voor het verkeer is doordeweeks beperkt. In de twee weekenden dat gewerkt wordt, maakt het verkeer gebruik van een halve rijbaan. Het verkeer wordt dan begeleid door verkeersregelaars.
Meer weten
 
U ontvangt deze nieuwsbrief Thorbeckeweg omdat u eerder heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen omtrent de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg. Indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich hiervoor afmelden via onderstaande link.