Inschrijving huurappartementen Oostzijderpark en meer...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuwsbrief Kogerveldwijk Lees online
Nieuwsbrief MAAK.Kogerveldwijk
Hoe ziet uw buurt eruit in 2040?
10 mei 2022
Inschrijving huurappartementen Oostzijderpark 
  
Oostzijderpark wordt een nieuwe woonwijk in Zaandam. In totaal komen hier 500 woningen, huur- en koop. De bouw van de 171 huurwoningen in De Zaanse Hoogte is al begonnen. De 159 appartementen en 12 tweelaagse woningen komen in de woontoren en het aangesloten stadsblok (het park) op het Oostzijderveld. Het woonaanbod is divers. De huurappartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers, een woonoppervlakte van 50 tot 150 m² en een buitenruimte in de vorm van een balkon of stadstuin. Er komt een tweelaagse parkeergarage en een zeer ruime fietsenstalling. Naast wonen is er binnen dit project ook ruimte voor horeca of winkels en een gezamenlijke binnentuin. Kijk voor meer informatie op de website hurenoostzijderpark.nl

Interesse?

Heeft u interesse, dan kunt u nu gebruik maken van de voorinschrijving. Vul vóór 15 mei het inschrijfformulier in via onderstaande link. U kunt hierop 6 adressen aangeven waar uw woonvoorkeur naar uit gaat. Tenminste één voorkeur is verplicht om in te vullen.    
Inschrijfformulier huurappartementen Oostzijderpark
 
 
Inloop over plannen project Hondemanstraat
Dinsdag 17 mei organiseert Rochdale twee inloopbijeenkomsten over de vernieuwing van de Hondemanstraat in de Bouldergym, Oostzijde 381 in Zaandam. Eind van de middag of begin van de avond kunt u dan binnenlopen om het voorlopig plan voor de nieuwbouw te bekijken. Zij gaan daar graag met u over in gesprek. U kunt dan ook vragen stellen over de plannen voor de buurt. De inloop is van 16.00-18.00 uur en van 19.00 tot 20.30 uur. 
Meer weten
 
 
67 woningen voor Ardaghlocatie
67 woningen, waarvan 30% sociale huurappartementen, dat zijn de plannen voor de transformatie van de voormalige Ardaghlocatie in Zaandijk. Er ligt nu een plan waar bewoners en erfgoedverenigingen waardevolle suggesties voor hebben aangedragen. Het college heeft het Ruimtelijk Programma van Eisen voor de voormalige Ardaghlocatie vastgesteld. Het ontwerp-bestemmingsplan is de volgende stap.
Meer weten
 
 
Over MAAK.Zaanstad
Deze nieuwsbrief voor de Kogerveldwijk komt voort uit het programma MAAK.Zaanstad. Dat heeft tot doel om samen met inwoners, organisaties, sportverenigingen en bedrijven te zorgen dat Zaanstad ook op de lange termijn een stad is waar mensen zich thuis voelen en met plezier wonen, werken en leren. Op de hoogte blijven? Of zelf informatie over jouw plannen voor de wijk delen? Er is ook een Facebook-groep voor de Kogerveldwijk.
Ga naar MAAK.Zaanstad
Zaanstad