Ben je erbij?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vanaf 16.45 uur bent u welkom in de foyer van het Zaantheater. Lees online
Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst
Samen 2023 in!
8 december 2022
Zaanstad wil een thuis zijn voor iedereen, een plek waar we je talent zien, een gemeenschap waar je trots bent; op wie je bent en waar je vandaan komt. Inwoners, ondernemers, woningcorporaties, sportverenigingen, zorginstellingen en andere maatschappelijke organisaties; samen maken ze Zaanstad. 

Gemeente Zaanstad nodigt u van harte uit bij de nieuwjaarsbijeenkomst op vrijdag 20 januari 2023 in het Zaantheater. Deze nieuwjaarsbijeenkomst is een mooie gelegenheid om samen terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken op 2023. 

Waar is het?
Vanaf 16.45 uur bent u welkom in de foyer van het Zaantheater. Om 17.30 uur vindt een kort plenair programma plaats. Burgemeester Jan Hamming houdt een nieuwjaarsspeech, geluksprofessor Patrick van Hees en stadsdichters Reinier Fosch en Lisa van Tongeren geven hun bespiegeling op het aankomende jaar. Hierna kunt u elkaar tot 18:30 uur ontmoeten. 

Aanmelden
Wij stellen het zeer op prijs als u zich voor maandag 9 januari 2023 aanmeldt via de knop ‘aanmelden’. Voor vragen kunt u contact opnemen met gemeente Zaanstad via uitnodigingkabinet@zaanstad.nl.

Wij kijken uit naar uw komst op vrijdag 20 januari 2023, in het Zaantheater, Nicolaasstraat 3 te Zaandam. 

Met vriendelijke groet,
Namens het gemeentebestuur van Zaanstad, 
Jan Hamming, burgemeester
                                            AANMELDEN                                               
Zaanstad