Lees het laatste nieuws over de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Onderwerp:  vaststellen bestemmingsplannen, bomenkap en nieuwe omgevingsmanager
Lees online.
Nieuwsbrief
16 december 2022
 
 
Stand van zaken voorbereidende werkzaamheden
De afgelopen maanden zijn voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd op verschillende locaties. Het gaat bijvoorbeeld om het kappen van bomen, het aanbrengen van voorbelasting en het verleggen van kabels en leidingen. In 2023 worden op andere locaties meer voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Klink op onderstaande link voor een overzicht van wat er waar in 2022 is gebeurd, met foto’s.
Meer weten
 
 
Zaanse basisschool hergebruikt gekapte bomen 
Basisschool De Hoeksteen in Krommenie (gemeente Zaanstad) heeft onlangs twee boomstammen gekregen. De Canadese populieren die zijn gekapt, stonden langs de Thorbeckeweg, ter hoogte van het Vijfhoekpark. De kap was nodig om op die weg de maatregelen te kunnen uitvoeren, die zorgen voor een betere doorstroming van het verkeer.
Meer weten
 
 
Inloopspreekuur voorziet in behoefte
Elke maand kan iedereen die meer wil weten of vragen heeft over het project Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg binnenlopen op het projectbureau in Zaandam-Zuid. De afgelopen maanden bezochten meerdere geïnteresseerden het inloopspreekuur en stelden verschillende vragen. We hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.
Meer weten
 
Ga voor meer informatie over het project naar de website thorbeckeweg.nl
Website thorbeckeweg.nl
 
U ontvangt deze nieuwsbrief Thorbeckeweg omdat u eerder heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen omtrent de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg. Indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich hiervoor afmelden via onderstaande link.
 

www.thorbeckeweg.nl