Lees het laatste nieuws over de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Onderwerp:  het laatste nieuws over de Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg
Lees online.
Nieuwsbrief
16 februari 2023
 
 
Projectmanager Adrie van Hoekelen: "Bouwen op een postzegel"
  
Projectmanager Adrie van Hoekelen verwijst naar de maatregelen om de doorstroming op de Thorbeckeweg te verbeteren, als bouwen op een postzegel. “Het gaat namelijk om twee kilometer, waarop alles moet gebeuren. De uitdaging is om met de vier partners (Vervoerregio Amsterdam, provincie Noord-Holland en gemeenten Oostzaan en Zaanstad) met zo min mogelijk hinder te zorgen dat iedereen na afloop tevreden is met het eindresultaat.”
Meer lezen
 
 
Overzicht voorbereidende werkzaamheden 2023
  
Afgelopen jaar zijn al verschillende werkzaamheden uitgevoerd, ter voorbereiding van de maatregelen om het verkeer beter te laten doorstromen op de Thorbeckeweg – N516. Ook dit jaar worden nog voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd aan onder andere de bermen en de nieuwe Shell-locatie. 
Meer lezen
 
 
Vleermuiskasten bieden vleermuizen een nieuw tijdelijk huis
  
Om de doorstroming van het verkeer in Zaandam Zuid te verbeteren, wordt onder andere het Shell benzinestation langs de Thorbeckeweg verplaatst. Aangezien daar vleermuizen verblijven, is voor hun een alternatief nodig. Daarom nemen we maatregelen in de vorm van het ophangen van vleermuiskasten.
Meer lezen
 
Maandelijks inloopspreekuur, eerstvolgende 23 februari 
 
Op 23 februari tussen 15.00 en 16.00 uur bent u weer van harte welkom op het maandelijkse inloopspreekuur over het aanpakken van de verkeersdruk op de Thorbeckeweg - N516. Omgevingsmanager Alexandra de Waard is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Het inloopspreekuur vindt plaats op het projectbureau aan de Pieter Lieftinckweg 2 in Zaandam.
Kunt u niet op deze dag? Kijk dan op de website voor meer inloop-data.
www.thorbeckeweg.nl
 
U ontvangt deze nieuwsbrief Thorbeckeweg omdat u eerder heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen omtrent de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg. Indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich hiervoor afmelden via onderstaande link.
 
Ga voor meer informatie over het project naar de website thorbeckeweg.nl
Website thorbeckeweg.nl
 

www.thorbeckeweg.nl