Lees het laatste nieuws over de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Onderwerp:  het laatste nieuws over de Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg
Lees online.
Nieuwsbrief
6 april 2023
 
 
Manager projectbeheersing Frank de Vos: "We maken hier geschiedenis"
  
Frank de Vos is werkzaam als manager projectbeheersing bij het project ‘Aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg – N516’. Hij werkt als het ware op het snijvlak van technisch management, omgevingsmanagement en contractmanagement en zorgt daarbij voor de smeerolie. “Er is niks mooiers dan om straks over de Thorbeckeweg te rijden en tegen mijn kinderen te kunnen zeggen dat papa daaraan heeft meegewerkt. We maken hier samen echt een stukje geschiedenis.”
Meer weten
 
 
Thorbeckeweg, een stukje geschiedenis
  
De Thorbeckeweg – N516 is de op één na drukste weg in de Zaanstreek (na de A8) en wordt de komende jaren alleen maar drukker. De noodzaak om de doorstroming te verbeteren, is duidelijk. Maar wat weten we eigenlijk over de geschiedenis van de Thorbeckeweg – N516? We gingen op onderzoek uit en vonden een aantal interessante wetenswaardigheden. Benieuwd? Lees meer via onderstaande link. 
Meer weten
 
 
Boringen kabels & leidingen zuidelijke berm Thorbeckeweg - N516
  
Eind mei wordt gestart met de boringen voor het verleggen van de kabels & leidingen langs de zuidelijke berm van de Thorbeckeweg – N516. De uitvoering van de boringen duurt ongeveer vier weken. Naar verwachting zijn de totale werkzaamheden in september 2023 afgerond.
Meer weten
 
Maandelijks inloopspreekuur, eerstvolgende 20 april
 
Op 20 april tussen 15.00 en 16.00 uur bent u weer van harte welkom op het maandelijkse inloopspreekuur over het aanpakken van de verkeersdruk op de Thorbeckeweg - N516. Omgevingsmanager Alexandra de Waard is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Het inloopspreekuur vindt plaats op het projectbureau aan de Pieter Lieftinckweg 2 in Zaandam.
Kunt u niet op deze dag? Kijk dan op de website voor meer inloop-data.
www.thorbeckeweg.nl
 
U ontvangt deze nieuwsbrief Thorbeckeweg omdat u eerder heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen omtrent de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg. Indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich hiervoor afmelden via onderstaande link.
 
Ga voor meer informatie over het project naar de website thorbeckeweg.nl
Website thorbeckeweg.nl
 

www.thorbeckeweg.nl