Lees het laatste nieuws over de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Onderwerp:  het laatste nieuws over de Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg
Lees online.
Nieuwsbrief
15 mei 2023
 
 
Contractmanager Jaap Visser: 'Van dialoog tot winnende aanbieding en opdracht'
  
Er komt voor het projectteam Aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg een spannende periode aan. In de nieuwsbrief van oktober gaven wij inzicht in de dialoogfase van de aanbesteding van het project. In deze fase spreken we met aannemers die geïnteresseerd zijn om het werk uit te voeren. Dit keer gaan we in op de inschrijffase. Onze contractmanager Jaap Visser neemt u weer mee.
Meer weten
 
 
Het Vijfhoekpark en het project Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg
  
Het Vijfhoekpark is in de jaren zestig aangelegd als recreatiepark. Sinds enige tijd is het Vijfhoekpark meer een natuurpark geworden. Het park bevindt zich tussen de Thorbeckeweg- N516, sportpark Poelenburg, de Noorder IJ- en Zeedijk en de Wibautstraat. Binnen het project Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg worden verschillende maatregelen meegenomen om de kwaliteit van het park te verbeteren.
Meer weten
 
 
Herplant van bomen buiten de grenzen van het projectgebied
 
Om de maatregelen te kunnen uitvoeren die gaan zorgen voor een betere doorstroming op de Thorbeckeweg – N516, is het nodig bomen weg te halen. In totaal 574. Het afgelopen jaar zijn er al bomen gekapt om plaats te maken voor de voorbereidende werkzaamheden. Om het groen op pijl te houden dient er voor iedere gekapte boom een nieuwe boom herplant te worden. Dit lukt jammer genoeg niet voor alle bomen binnen de grenzen van het project, omdat daarvoor straks te weinig ruimte is. Ruim 180 bomen krijgen daarom een plek elders in Zaanstad.
Meer weten
 
Maandelijks inloopspreekuur, eerstvolgende 29 juni
 
Heeft u vragen over het project, of wilt u meer weten over de planning en werkzaamheden. Op 29 juni tussen 15.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom op het maandelijkse inloopspreekuur van het project Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg - N516. Omgevingsmanager Alexandra de Waard is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Het inloopspreekuur vindt plaats op het projectbureau aan de Pieter Lieftinckweg 2 in Zaandam.
Kunt u niet op deze dag? Kijk dan op de website voor meer inloop-data.
www.thorbeckeweg.nl
 
U ontvangt deze nieuwsbrief Thorbeckeweg omdat u eerder heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen omtrent de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg. Indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich hiervoor afmelden via onderstaande link.
 
Ga voor meer informatie over het project naar de website thorbeckeweg.nl
Website thorbeckeweg.nl
 

www.thorbeckeweg.nl