Lees hier het laatste nieuws
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Onderwerp:  nieuwsberichten over MAAk.Zaanstad Noord Lees online
Nieuwsbrief MAAK.Noord
Hoe ziet de toekomst van uw dorp eruit?
8 juni 2023
Expeditie Zaanstad Noord 17 en 18 juni 2023
Wij willen als gemeente graag de inwoners betrekken bij de ontwikkelplannen in hun buurt of wijk. In het weekend van 17 en 18 juni staan medewerkers van gemeente Zaanstad in Wormerveer, Krommenie en Assendelft voor u klaar om met u in gesprek te gaan. Kom gezellig een kop koffie drinken en deel uw ideeën over verkeer, groen en woningbouw. Wij vertellen u graag meer over de verschillende projecten en bouwplannen die er zijn in uw buurt. We zijn zondag 18 juni ook aanwezig op de familiedag van Babbels Live. Hebt u een ticket? Kom dan langs met uw kind(eren). Wij horen graag hoe zij denken over de toekomst van hun buurt.

Klik hier voor data, tijden en locaties
Compilatie inloopbijeenkomst De Admiraal januari 2023
Wij willen als gemeente graag actief aanwezig zijn in Zaanstad Noord en hebben daarvoor drie momenten in het jaar op het oog: januari, juni en september. Op maandagavond 30 januari was er een inloopbijeenkomst bij De Admiraal, Dorpsstraat 1056 in Assendelft. Een compilatie van deze bijeenkomst ziet u in het filmpje hieronder. 
 
 
De mooiste plekjes volgens de inwoners
Wat waarderen inwoners van Zaanstad Noord aan hun eigen woonomgeving? Wij vroegen het aan de inwoners van Krommenie, Wormerveer, Assendelft-Noord en West-Knollendam via een vragenlijst. Daaruit blijkt dat inwoners veel waarde hechten aan het historische karakter van de dorpen. Ook het groen in de wijk en de bomen en parken staan hoog op de lijst. Benieuwd wat er nog meer wordt genoemd? Via onderstaande link leest u meer over de uitkomsten van de vragenlijst.
Meer weten
 
 
Laat ons weten wat u van fietsen in Zaanstad vindt
Zaanstad wil de komende jaren ruim baan maken voor de fiets. Om meer mensen vaker en verder te laten fietsen, willen we begrijpen waarom mensen wel of niet de fiets gebruiken. Daarom vragen wij Zaankanters een vragenlijst in te vullen over hoe zij nu het fietsen in Zaanstad ervaren. Welke knelpunten ervaart u en welke ideeën en wensen heeft u? Ook de ervaring van Zaankanters die niet fietsen is waardevol. De uitkomsten van de vragenlijst nemen we mee als input voor het actieplan.
Vragenlijst Fietsen
 
 
Over MAAK.Zaanstad
Deze nieuwsbrief voor Zaanstad Noord komt voort uit het programma MAAK.Zaanstad. Dat heeft tot doel om samen met inwoners, organisaties, sportverenigingen en bedrijven te zorgen dat Zaanstad ook op de lange termijn een stad is waar mensen zich thuis voelen en met plezier wonen, werken en leren. Kijk voor meer informatie over de verschillende MAAK.gebieden op de website maak.zaanstad.nl.
Ga naar MAAK.Zaanstad
Zaanstad