Lees het laatste nieuws over de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Onderwerp:  het laatste nieuws over de Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg
Lees online.
Nieuwsbrief
22 juni 2023
 
 
Werkzaamheden verleggen kabels en leidingen zuidelijke berm Thorbeckeweg gaan van start
  
In de nieuwsbrief van april informeerde wij u over de kabels en leidingen die moeten worden verlegd in de zuidelijke berm van de Thorbeckeweg – N516. Wij starten in de laatste week van juni met de werkzaamheden. Naar verwachting zijn de totale werkzaamheden in november 2023 gereed.
Lees meer
 
 
Korte vooruitblik, wat gaat er na de zomer binnen ons project gebeuren?
  
Nu het volop zomer is, breekt straks ook de vakantieperiode weer aan. Nog voordat iedereen gaat genieten van deze periode, selecteren wij de winnende aannemer die het (hoofd)werk gaat uitvoeren. Eind juli wordt bekend wie dit zal zijn. Na de zomer start de aannemer met de voorbereidingen om het werk daadwerkelijk buiten te kunnen beginnen. 
Meer lezen
 
 
Hoe toetsen we of onze toekomstige aannemer het juiste werk aflevert?
  
Na inschrijving volgt de opdrachtvestrekking en realisatie van het project. In de nieuwsbrief van april heeft Frank de Vos (manager projectbeheersing) een inkijk gegeven in hoe de projectorganisatie vorm en invulling geeft aan risicomanagement. Onze contractmanager Jaap Visser neemt u in deze nieuwsbrief verder mee in risicomanagement tijdens de uitvoering van het contract.
Lees meer
 
Maandelijks inloopspreekuur, eerstvolgende 29 juni
 
Heeft u vragen over het project, of wilt u meer weten over de planning en werkzaamheden. Op 29 juni tussen 15.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom op het maandelijkse inloopspreekuur van het project Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg - N516. Omgevingsmanager Alexandra de Waard is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Het inloopspreekuur vindt plaats op het projectbureau aan de Pieter Lieftinckweg 2 in Zaandam.
Kunt u niet op deze dag? Kijk dan op de website voor meer inloop-data.
www.thorbeckeweg.nl
 
U ontvangt deze nieuwsbrief Thorbeckeweg omdat u eerder heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen omtrent de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg. Indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich hiervoor afmelden via onderstaande link.

Ga voor meer informatie over het project naar de website thorbeckeweg.nl
Website thorbeckeweg.nl
 

www.thorbeckeweg.nl