Kom langs op de activiteitenmarkt 16 november 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Onderwerp:  nieuwsbrief MAAK.Noord Lees online
Nieuwsbrief MAAK.Noord
Activiteitenmarkt 16 november 2023
13 november 2023
Donderdag 16 november van 19.30 tot 21.30 uur
Buurtcentrum De Pelikaan, kervelstraat 185A in Krommenie
 
Kom langs op de activiteitenmarkt 16 november!
 
Een leukere buurt maken we samen! Dat is het motto waarmee de gemeente Zaanstad op
16 november in de avond een activiteitenmarkt organiseert voor Assendelft, Krommenie, Wormerveer en West-Knollendam. Tijdens deze avond staan de onderwerpen natuur, cultuur, geschiedenis, recreatie en sociale activiteiten centraal.

Op de activiteitenmarkt delen buurtgenoten hun ideeën en activiteiten voor een fijne leefomgeving, waarbij zij wel wat hulp kunnen gebruiken. Zo is de speelgoedbank in Wormerveer op zoek naar manieren om een doorstart te maken en zijn er plannen om een toeristische kanoroute op te zetten door Krommenie en de polder. Kom langs en laat u inspireren of help mee met de plannen van uw buurtgenoten.

Als u zelf nog een goed idee heeft, dan kunt u die tijdens de avond ook delen met onder andere de gemeente Zaanstad en de Dorpsraad Krommenie.
 
We zien u graag op de activiteitenmarkt tussen 19.30 en 21.30 uur in Buurtcentrum De Pelikaan aan de Kervelstraat 185a in Krommenie. Koffie en thee staan klaar!

maaknoord.zaanstad.nl
Zaanstad