Lees het laatste nieuws over de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Onderwerp:  the quick brown fox jumps over a lazy dog.
Lees online.
Nieuwsbrief
19 januari 2024
Het komende jaar wordt een spannend, interessant en gaaf jaar voor Aanpak Thorbeckeweg – N516. De uitvoering van de hoofdwerkzaamheden gaat na de zomer daadwerkelijk van start, zichtbaar voor de omgeving, met aannemer Boskalis als zichtbare partner op het werk aan de Thorbeckeweg – N516. We kijken er dan ook met zijn allen vol vertrouwen naar uit dat de weggebruiker de komende jaren met zo min mogelijk hinder de weg kan blijven gebruiken met als eindresultaat een betere, veiligere doorstroming. Met de omgeving gaan wij intensiever in gesprek door onder andere het plaatsen van een publieksinformatiepunt nabij het Vijfhoekpark en informatiebijeenkomsten voor bewoners, bedrijven en iedereen die meer wil weten over ons werk in februari 2024.

Tot ziens in 2024!

Team AVANT
 
 
Informatiebijeenkomsten bewoners en bedrijven
In februari is er een aantal informatiebijeenkomsten gepland. De eerste uitnodigingen hiervoor zijn inmiddels de deur uit. Tijdens deze bijeenkomsten willen wij de omgeving, bewoners en bedrijven graag bijpraten over de huidige ontwikkelingen op het project. Aannemer Boskalis is bezig met de planning, fasering en ontwerpen en daarom is het tijd om gezamenlijk onze omgeving en stakeholders te gaan informeren en deelgenoot te maken van wat er komende tijd gaat gebeuren.
Meer weten
 
 
Nieuw publieksinformatiepunt geplaatst
Het nieuwe publieksinformatiepunt is door de aannemer geplaatst op de parkeerplaats bij het Vijfhoekpark, op een steenworp afstand van de projectlocatie van AVANT.

Twee ruime bouwketen worden de komende weken ingericht en aangekleed tot een toegankelijke plek waar iedereen binnen kan komen om meer te weten te komen over (de bouw van) het project.
Meer weten
 
 
Bomen Thorbeckeweg – N516 geplant
Groen is belangrijk voor de stad. Om het groen in de stad op peil te houden wil de gemeente voor iedere gekapte boom minimaal een nieuwe boom herplanten. In november is de, in groen gespecialiseerde, aannemer gestart met herplanten van bomen voor het project Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg – N516. Dit zijn in totaal 179 bomen.
Meer weten
 
 
Boskalis plaatst bouwborden langs de Thorbeckeweg - N516
Eind november zijn er langs de Thorbeckeweg – N516 een vijf bouwborden geplaatst door aannemer Boskalis. Deze bouwborden informeren de weggebruiker over het project Thorbeckeweg - N516. Dit is een belangrijke verkeersader voor grote woongebieden zoals Zaandam Zuid, Poelenburg en Zaandam Centrum en het verkeer van en naar bedrijventerreinen.
Meer weten
 
 
In- en uitrit nieuwe Shell Thorbeckeweg - N516
Momenteel wordt er gewerkt aan het nieuw aan te leggen Shell tankstation langs de Thorbeckeweg – N516. De contouren van het nieuwe tankstation zijn al enige tijd zichtbaar. Eind november heeft aannemer Boskalis er voor gezorgd dat het tankstation straks ook goed bereikbaar is, zij hebben de in- en uitrit aangelegd. Dit werk heeft geen hinder opgeleverd aan het wegverkeer.
Meer weten
 
U ontvangt deze nieuwsbrief Thorbeckeweg omdat u eerder heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen omtrent de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg. Indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich hiervoor afmelden via onderstaande link.