Lees het laatste nieuws over de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Onderwerp:  the quick brown fox jumps over a lazy dog.
Lees online.
Nieuwsbrief
28 februari 2024
‘Maak jezelf wegwijzer’

Op donderdag 8 februari, woensdag 14 februari (Zaanstad) en donderdag 15 februari (Oostzaan) hebben de infomarkten voor bewoners plaatsgevonden. De interesse, het enthousiasme en daarmee de opkomst waren groot. Wij willen iedereen hartelijk danken voor zijn/haar aanwezigheid en alle vragen, opmerkingen en tips die wij hebben mogen ontvangen. De reacties op de voorlopige ontwerpen waren positief en bewoners konden zich laten informeren over de planning en fasering van ons project. De informatie die wij hebben gedeeld tijdens deze avonden verschijnt binnenkort ook op onze website. Uiteraard houden wij daarbij de meest gestelde vragen in ons achterhoofd zodat wij de informatievoorziening verder aanscherpen op de wensen vanuit onze omgeving.
 
Deze week worden ook bestuurlijke opdrachtgevers (College B&W Oostzaan en Gemeenteraad Zaanstad) door ons bijgepraat. Daarnaast vinden er infobijeenkomsten voor de ondernemers van bedrijventerrein Ambacht en voor overige bedrijven in Zaanstad en Oostzaan plaats. De ondernemers zijn hier met een uitnodiging over geïnformeerd. Kortom, de betrokkenheid voor de aanpak van de Thorbeckeweg – N516 blijft onverminderd groot en daar zijn wij heel blij mee.

Team AVANT
 
 
Opening nieuwe Shell
Langs de Thorbeckeweg (N516) in Zaandam is een gloednieuw Shell tankstation gebouwd aan de rand van het Vijfhoekpark. Op maandag 29 januari jl is vanaf 9.11 uur, om precies te zijn, het nieuwe Shell tankstation open gegaan.
Meer weten
 
 
Sloop oude Shell
Op 5 februari zijn de werkzaamheden gestart om het oude Shell station op de hoek Thorbeckeweg – Wibautstraat (Vijfhoek) te slopen.
Meer weten
 
 
Voorbereidend werk
Aannemer Boskalis werkt op dit moment aan diverse voorbereidende werkzaamheden zodat deze zomer gestart kan worden met de hoofdwerkzaamheden. Om welk voorbereidend werk het gaat, lees je hier. Waar nodig wordt de omgeving direct geïnformeerd. 
Meer weten
 
 
Nieuwe locatie inloopspreekuur
Vanaf 7 maart zal er wekelijks op donderdag van 13.00 – 16.00 uur inloopgelegenheid zijn in het nieuwe publieksinformatiepunt. Hiermee vervalt het maandelijkse inloopspreekuur op de projectlocatie. De nieuwe locatie bevindt zich op de parkeerplaats bij het Vijfhoekpark, vrijwel tegenover de projectlocatie van AVANT.
Meer weten
 
U ontvangt deze nieuwsbrief Thorbeckeweg omdat u eerder heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen omtrent de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg. Indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich hiervoor afmelden via onderstaande link.