Nieuwsbrief MAAK.Centrum Oost Lees online
Toekomstbeeld Zaanse centrum 2040: extra inloopmomenten!
 
September 2018
Extra inloopmomenten voor het gebiedsperspectief 2040
      
Van 19 juli tot en met 27 juli kon je je reactie geven op het concept gebiedsperspectief van MAAKgebied Centrum Oost. Hierin staat beschreven hoe het gebied er in 2040 uitziet. Mensen gaven aan dat ze die periode te kort vonden en te dicht op de zomervakantie. Daarom heeft het projectteam besloten om na de zomer nog eens gelegenheid te geven om te reageren op het perspectief. We laten dan meteen zien wat er met de reacties die we al kregen, is gedaan. En hoe het perspectief er inmiddels uitziet, want er is natuurlijk wel aan verder gewerkt.

Op 5 september komt de aangepaste versie van het gebiedsperspectief online. Tot 20 september kan daar nog op worden gereageerd tijdens het inloopspreekuur in de Peperstraat of online, via praatmee.

De inloopspreekuren zijn van 13.00 - 17.00 op:
  • woensdag 5 september
  • vrijdag 7 september
  • woensdag 12 september
  • vrijdag 14 september
  • woensdag 19 september
Dan is in het MAAK-pand aan de Peperstraat 134a iemand van het projectteam aanwezig om je reactie in ontvangst te nemen. Hier kun je ook al je vragen stellen.
Online reageren
 
 
Bijna tijd voor Dam tot Dam
Het Dam tot Dam Weekend komt eraan. Dit jaar verwacht de organisatie in totaal 88.000 deelnemers. Voor een veilig verloop moeten diverse tijdelijke verkeersmaatregelen worden genomen. Weten hoe en wat? Neem een kijkje op de site.
Meer weten
 
 
Over MAAK.Zaanstad
Deze nieuwsbrief voor Centrum Oost komt voort uit het programma MAAK.Zaanstad. Dat heeft tot doel om samen met inwoners, organisaties, sportverenigingen en bedrijven te zorgen dat Zaanstad ook op de lange termijn een stad is waar mensen zich thuis voelen en met plezier wonen, werken en leren. Op de hoogte blijven? Of zelf informatie over jouw plannen voor de wijk delen? Er is ook een Facebook-groep voor Centrum Oost.
Lees meer over MAAK.Zaanstad
 
Zaanstad