Lees online
Nieuwsbrief MAAK.Centrum Oost
Oktober
23 oktober 2018
 
 
Reacties inloopbijeenkomsten september
van concept naar definitief perspectief
In de tweede ronde met inloopbijeenkomsten zijn er opnieuw verschillende reacties op het perspectief gekomen. Deze zijn samen met onze antwoorden verzameld in een document.
Lees de reacties
 
 
Van concept naar definitief perspectief
hoe gaan we verder?
Alle reacties tellen mee. Na de laatste aanpassingen gaat het perspectief naar het college van B&W. Als die akkoord gaan,  wordt het stuk in de gemeenteraad besproken. Vervolgens wordt er in een raadsvergadering over besloten. Als de raad het gebiedsperspectief heeft vastgesteld, wordt er verder gewerkt aan de strategie.
Meer weten
 
 
Wandel mee en verbeter uw buurt
wijs uw ideëen aan tijdens de buurtschouw op 24 oktober
Heeft u ideeën over hoe het anders moet in uw buurt? Wandel mee tijdens de buurtschouw op woensdag 24 oktober in Centrum-Oost en laat uw tips zien. Medewerkers van Straattoezicht en Wijkbeheer lopen mee. Zij noteren uw verbeteringen en pakken deze waar mogelijk meteen op.
Aanmelden
 
 
Maak Burchtplantsoen winterklaar
Help mee
Het Burchtplantsoen (het grasveld tussen de Zuiddijk en de Burcht) maakte deze zomer veel droogte mee. En nu staat het plantsoen nog in volle bloei, zoals ook vele tuinen. De beste maand om tuinen winterklaar te maken is oktober. Helpt u mee het Burchtplantsoen winterklaar te maken? Meld u aan bij de vereniging Tussen Zuiddijk en Zaan en geef uw beschikbaarheid door.
Stuur een mail
 
 
Over MAAK.Zaanstad
Ook op de lange termijn wil Zaanstad een stad zijn waar mensen met plezier wonen, werken en leren. Daarom willen we werken aan meer en betere woningen, verbindingen en voorzieningen. Voor de Zaankanters van vandaag én voor nieuwe inwoners.
Meer lezen over MAAK.Zaanstad
 
 
Over MAAK.Centrum Oost
Aan de oostzijde van de Zaan, in het oude stadshart van Zaandam, zijn kansen om beter aan te sluiten bij het centrum van de stad. Het versterken van de kwaliteiten van dit gebied staat op de agenda van de gemeente als onderdeel van MAAK.Zaanstad. Doet u mee?
Meer lezen over MAAK.Centrum Oost
Zaanstad